اپستین یک باند نیست، تمدن غرب است 

درباره ماهیت و ابعاد پرونده اپستین، نخست باید توجه کرد که این پرونده که با وجود انتشار بیش از ۳ میلیون سند، تنها از بخشی جزئی و مبهم آن اطلاع داریم که به‌نظر جریان مرموز افشاگر آن، انتشارش برای بانیان و حامیان مخوف پشت پرده خطر جدی نداشته است، یقینا نمود و بروز یک کوه عظیم یخی شناور ویرانگر در کل کره زمین است.
درباره ماهیت و ابعاد پرونده اپستین، نخست باید توجه کرد که این پرونده که با وجود انتشار بیش از ۳ میلیون سند، تنها از بخشی جزئی و مبهم آن اطلاع داریم که به‌نظر جریان مرموز افشاگر آن، انتشارش برای بانیان و حامیان مخوف پشت پرده خطر جدی نداشته است، یقینا نمود و بروز یک کوه عظیم یخی شناور ویرانگر در کل کره زمین است.
کد خبر: ۱۵۴۲۸۹۰
نویسنده دکتر جعفر صادق‌ منش - حقوقدان و استاد دانشگاه دانشگاه امام صادق (ع) 

 سیدمحمد قطب جامعه‌شناس و متفکر صاحب‌نام مصری در کتابی به نام «جاهلیت قرن بیستم» که برای نخستین بار یک‌سال پیش از اعدام او در مصر در سال ۱۳۴۶ در کشور ما ترجمه شد و هم‌اکنون در فضای مجازی قابل دسترس است پس از تبیین مفهوم جاهلیت به حاکمیت شیطان و هواپرستی در اداره زندگی انسان و توضیح این‌که جاهلیت مد نظر او با علم و تمدن و پیشرفت‌های فناوری و اقتصاد و سیاست و حقوق بشر کاملا قابل جمع است، نقش صهیونیسم و یهودی و مسیحی تحریف‌یافته در شکل‌گیری آن، شباهت‌های دوره جاهلیت عربی، یونانی، رومی، قرون وسطایی و دوران جدید و وجوه تمایز آنها را بیان می‌کند. 

مرحوم سیدقطب حدود ۶۰ سال قبل در آن کتاب چهره واقعی تمدن غربی را با تعبیر «جاهلیت مدرن» به‌خوبی تبیین کرده و توضیح داده این جاهلیت به‌نحوی بسیار عمیق‌تر، ریشه‌دارتر، لجبازتر و چموش‌تر در قالب تمدن غربی بعد از رنسانس، خود را بازیابی کرده و بنیان‌های زندگی بشری را در همه ابعاد اخلاقی، حقوقی و اجتماعی تهدید می‌کند. از دریچه نگاه مرحوم سیدقطب، همه وحشیگری‌ها، کودک‌آزاری‌ها، کودک‌سوزی‌ها، درندگی‌ها و دریدگی‌های جنسی، کودک‌خواری، مثله کردن اعضای بند کودکان و هزاران خوی بدتر از حیوانی واقع شده در جت اختصاصی یا جزیره اپستین، صرفا جنایات سازمان‌یافته یک باند تبهکار به سرکردگی جنایتکاری به نام جفری اپستین نیویورکی نیست بلکه مظاهر جاهلیتی است که ریشه در اندیشه صهیونی شیطان‌پرستی دارد که شریعتش بر بنیان بدترین جنایات غیرقابل تصور نهاده شده! 

براساس آنچه در این پرونده افشا شده، با لحاظ عقاید و نماد‌های شیطان‌پرستی و صهیونیسمی شناخته شده از دوران کهن تاکنون که در جریان ارتکاب جنایات این شبکه گسترده بین‌المللی از آنها استفاده شده و نیز با لحاظ گستردگی افراد دخیل در این ابرجنایت‌ها از بین رؤسای جمهور، شاهزادگان، سیاستمداران، دانشمندان، ستارگان هنر و ورزش، غول‌های فناوری و... در اروپا و آمریکا و آسیا و ارتباطات آشکار و پنهان این اشخاص با رژیم صهیونی و صهیونیسم بین‌الملل، می‌توان به این جمع‌بندی رسید که یک جریان فکری که ما در ادبیات دینی آن را جبهه باطل می‌دانیم، با همه اوصافی که در قرآن مجید برای این جبهه بیان شده، در حال زدودن پرده از چهره واقعی خود است. 

شخصی مانند ترامپ که صد‌ها بار اسم او در این پرونده مطرح شده، حکمرانی‌اش در حوزه بین‌الملل و نوع تعامل او با نهاد‌های بین‌المللی و اسناد بین‌المللی حقوق بشر و خروج او از کنوانسیون‌ها و نهاد‌های بین‌المللی بسیار مهم و زیر پا گذاشتن بدیهی‌ترین قوانین بین‌المللی در حوزه حقوق عمومی، حمله به ونزوئلا، همکاری و پشتیبانی کامل از جنایات بین‌المللی رژیم صهیونی در غزه، حمله به ایران و ترور‌های ارتکابی با همکاری رژیم صهیونی، همه و همه مبتنی بر تفکر باطل و روی دیگر جنایات شیطانی_صهیونی او در پرونده اپستین است و سکوت نهاد‌های بین‌المللی و شخصیت‌های سیاسی و دیپلماتیک بین‌المللی در این همه جنایت، دست کم نشانگر ترس آنها از افشای نقش‌شان در همکاری با اپستین است. 

البته طبق استاندارد دوگانه غرب، دروغ، نفاق، تعارض قول و عمل، نیرنگ، فریب، پیمان‌شکنی و همه صفات و رفتار‌های پست، پس از آن‌که کسی در ذیل جریان اپستین به خوردن گوشت تفتیده دخترکان بی‌گناه و معصوم راضی می‌شود یا در برابر چنین وحشیگری‌های هولناکی خم به ابرو نمی‌آورد اصلا گناه محسوب نمی‌شود! 

امام خمینی با شخصیت الهی و عرفانی‌شان ذات پلید حکومت آمریکا را به‌خوبی شناخته بودند که تعبیر «شیطان بزرگ» را برای این حکومت به‌کار بردند! ایشان حقیقت این رژیم و افکار شیطانی و فرعونی و استکباری آمریکا را از همان ابتدا شناخته و همیشه درباره آن هشدار می‌دادند و حکمرانی امام خامنه‌ای نیز دقیقا همانند امام، همیشه بر مدار بی‌اعتمادی به این نظام مستکبر و جانی غدار چرخیده است. 

به فرض که ادعای مرگ یا خودکشی اپستین در زندانی در آمریکا در سال ۱۳۹۸ درست باشد، این اتفاق به‌معنای پایان ماجرا نیست. جاهلیت مدرن با از میان برداشتن او صرفا مانند ماری خوش‌خط و خال پوست‌اندازی کرده و جبهه باطل و جاهلیت مدرن با گمراه کردن افکار عمومی یقینا در جزیره‌ای یا حتی در هر مکانی دیگر در حال گسترش دامنه نفوذ خود و ادامه جنایات علیه همه نماد‌های بشریت و انسانیت و حقانیت در ابعادی وسیع‌تر است!

newsQrCode
برچسب ها: جفری اپستین
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها